bunga

My Blog List

Tuesday, April 10, 2012

alhamdulillah..anakku...

Anakku..Syukur alhamdulillah kerana Allah kurniakan kamu berdua pada mama...
Muhammad Hadif Wildan , anak mama yang sulung dan kini kamu sudah berusia lima tahun..
Walau adakalanya kamu sangat nakal , adakalanya kamu membuat mama menangis , adakalanya kamu bijak ... walau apapun perangai kamu..trully mama really loves you...
Mama bangga mempunyai anak seperti kamu... Hati mama selalu tersentuh apabila kamu memujuk mama tatkala mama teringatkan atuk dan nenek kamu..  kamu selalu buat mama bangga dengan setiap perlakuan mu.. Adakala mama geram dengan perangai kamu yang selalu membalas kata kata mama,tp mama tau itu adalah kebijaksanaan kamu..
Mama harap walau apa yang kamu lakukan,kamu akan menjadi anak yang terbaik untuk mama an abah..
 Pose utk mama,baru nk g sekolah,mama dh snap gamba dia...Bersekolah di Pasti Al Amin Blok C Sawah Sempadan , Mudah mudahan anak mama dapat belajar dengan baik di sekolah nanti..

Lahirnya Putera kedua Mohammad Aqif Adam menambahkan seri di dalam rumahtangga mama dan abah , Tapi sedih sebab Adam x sempat jumpa neneknya yang amat penyayang kerana neneknya telah meninggal ketika Adam dalam kandungan mama berusia 7 bulan , 
Tapi mama pasti Atuk telah beri kasih sayang sepenuhnya pada Adam.. Dan mama juga pasti Adam terima kasih sayang itu kerana Adam memang rapat ngn Atuk..
Dan sekarang bukan main bijak lagi..sama macam Hadif...
  Adam ngan ipadnye..akhirnya abgnye mengalah...berebut ipad ngn adik....

Apapun mama harap kamu berdua dapat menjadi anak yang Soleh dan tidak mengabaikan Mama dan Abah satu masa nanti..

Mama Saaaaaayaaaang Kamoooo...

Mama trully Loves you..

^_^